טיפול בFEMILIFT לעומת ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/02/2019 | 16:59 | מאת: יפעת

האם טיפול בFEMILIFT או ב MONA LISA יעיל להצרת נרתיק כמו ניתוח?

לא דומה. בניתוח מתקנים אנטומיה שנפגעה כמו קרעים של רקמות ושרירים בפתח ובפנים. עם המונה ליזה אנחנו ממצקים ומחדשים את הרקמה . כלומאר אם הרקמה תקינה ורק רפויה או אטרופית הטיפול בלייסר יכול לעזור . אם פגם אנטומי צריך ניתוח. לעיתים צריך גם וגם תלוי בבעיה. הסתכלי באתר שלי drkrissi.com

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן