המגיונותצ על שפתי הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/02/2019 | 18:31 | מאת: יעל לוי

רב שלומות, בשנה האחרונה נוצרו על שפתי הפות שלי נקודות וכתמים כהים עם דם בתוכם, כאשר אני ולחצת עליהם הם "מתפוצצים". הייתי אצל גניקולוג שאבחן שמדובר בהמגיונות. שאין כל בעיה רפואית, ואם אני רוצה ניתן להסירן בלייזר. הו מפריעות לי מאוד אסטטית. שאלתי - ממה הן נובעות, והאם ניתן לטפל בהן בדרך נוספת ? ומדוע לא מצאתי כל אזכור לכך באינטרנט ? זה כל כך נדיר ? תודה

שלום המנגיומות שכיחות מאוד בשפתי הפות הגדולות לרוב אין צורך לגעת בהם אלא מעקב בלבד ניתן לצרוב אותם בלייזר נקודתית למידע נוסף DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן