רטיבות שעוברת מחוץ למכנס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/05/2010 | 23:56 | מאת: טליה

שלום אינני יודעת אם זה המקום הרבתי להציג את בעייתי אני פשוט לא יודעת לאיפה לפנות בימים שחם מאוד אני מזיעה (אני מניחה שאני מזיעה ) באיבר המין ומסביב כתוצאה מכך כל המכנס שלי רטוב ויש כתם גדול כאילו עשיתי פיפי, אין ריח לוואי למכנס בחלק הרטוב וזה מאוד מביש שכל המכנס רטוב ורואים זאת ועקב סיבה זאת אני הולכת עם חולצות ארוכות מאוד גם בחורף קורה לי שהמכנס באיבר מין ומסביב רטוב ורואים זאת פניתי עם בעיה זו לרופא נשים ורופאת הנשים אמרה שהיא לא שמעה אף פעם על דבר כזה .. רצוי לציין שאני מתקלחת כל יום עושה שעווה ושמה תחתונית....אשמח לעזרה כי זה ממש מפריע לי לאיכות החייים

יש נשים שסובלות מהזעת יתר בפות כמו בכל מקום אחר אם כי כדאי לבצע משטח נרתיק לראות שלא מדובר בזיהום ובנוסף בדיקה עם ספקולום לראות את צוואר הרחם אם אין שם אקטרופיון שיכול לגרום להפרשות מוגברות ואז כדאי לטפל בו דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן