נגישות
נגישות

צניחה לאחר היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/09/2018 | 21:45 | מאת: נועה

אני בת 68. ארבע לידות. לפני כשנה עברתי היסטרוסקופיה באופן פרטי . הגעתי לניתוח בבריאות מצוינת, ללא צניחה בכלל(!). לדברי הרופאה - שבהמלצתה בוצע הניתוח - לא נלקחה ביופסיה. לטענתה, בעת כניסה לרחם התברר שאין בכך צורך, והכל כשורה. מאז הניתוח נוצר רקטוצלה, ההולך ומחמיר עם הזמן, מאד מטריד, פוגע באיכות החיים, ובתפקוד המקצועי שלי. עליי לציין שאני מתרגלת במשך שנים רבות מאד, בהצלחה ובבריאות טובה, את שרירי רצפת האגן באמצעות "שיטת פאולה". לצערי התרגול לא מועיל כעת. שאלותיי: האם ייתכן שנוצר נזק בעת ה"פרוצדורה"? מה המלצתך? נ.ב. אני בהחלט נרתעת מלחזור לבדיקה אצל אותה רופאה...

לקריאה נוספת והעמקה

מידע על רקטוצלה באתר שלי DRKRISSI.COM כעיקרון הטיפול ברקטוצלה תסמיני כירורגי ממליץ ללכת ליעוץ אורוגינקולוגי אין קשר כעיקרון בין הסטרוסקופיה לרקטוצלה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן