שימוש באובסטין ליובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/08/2018 | 09:41 | מאת: אילנה

שלום, בת 58 ומשתמשת לאחרונה בקרם אובסטין לבעיות יובש בנרתיק ולמניעת דלקות חוזרות בדרכי השתן. אשמח לחוות דעתך לגבי הבטיחות בשימוש לאורך זמן והאם יש לבצע מעקב רפואי, מעבדתי או הדמייתי תחת השימוש בקרם אובסטין?

שלום כעיקרון אובסטין וגינלי לא מעלה הרמה בדם ומכאן מסיקים על בטיחותו. מאידך אין עבודות לטווח ארוך ולכן כל דמם וגינלי או רירית מעוטבה בסונר מחייבים דגימת רירית רחם לשלול ממאירות וכו האובסטין יעיל ביותר למניעת דלקות שתן ועדיף מאנטביוטיקה באופן קבוע אם לסכם - נידרש מעקב סונר ובדיקה גינקולוגית אחת לחצי שנה מידע נוסף על דלקת בשתן באתר DRKRISSI.COM שנה טובה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן