המשך לשאלה הנוגעת לבדיקה אורודינאמית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/06/2018 | 13:52 | מאת: חנה

שלום רב. בהמשך לשאלתי האם הכרחית בדיקה אורודינאמית. האורוגניקולוג אשר אמור לנתח אותי טוען שאיננו זקוק לבדיקה וגם שהיא עלולה לגרום לדלקת בדרכי השתן. הפנה אותי לבדיקה אורוגניקולוג אחר. האם בכל זאת לעבור את הבדיקה? תודה.

אני אישית כן נוהג לבקש הבדיקה לדעתי ונסיוני מוסיפה למידע ולעיתים מונעת ניתוח מיותר

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן