שפתיים גדולות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/04/2010 | 02:55 | מאת: אגם

דוקטור קריסי שלום: עברתי לפני שבועיים ניתוח להקטנת שפתיים חיצוניות. השפתיים בלטו מאוד והיה כמובן ניתן לראות את הבליטות מכל זוית אפשרית... לפני הניתוח שאלתי את הרופא אם ניתן לשאוב מהם שומן במטרה להשטיח אותם והוא אמר שלא- ומה שהוא עשה זה כריתה (כלומר קיצור). ועכשיו מלבד זה שהם קצת יותר פתוחות אני לא רואה שום שינוי בבליטה-הם בולטות בדיוק כמו שהיו. אני ממש מתוסכלת שרק אחרי הניתוח אני מגלה שכן ניתן לשאוב את השומן משם כי הטכניקה שהוא ביצע ממש לא עזרה! אני לא יודעת מה לעשות המקום נראה יותר מעוות ממה שהיה וכל הסבל והאי נוחות היו לחינם רציתי לשאול אם שאיבת השומן שם חייבת להתבצע בניתוח והאם אתה עושה זאת. תודה רבה

אני לא מבצע שאיבות שומן מאד ממליץ לך להגיע לבדיקה ויעוץ ספציפי כדי שלא תעברי ניתוחים מיותרים בעתיד שלא יספקו אותך בברכה דר קריסי לפרטים DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן