טיפולים בבריחת שתן עקב כרתת רחם וטיפולי הקרנות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/04/2010 | 01:41 | מאת: קקעידית

עברתי כרתת רחם בשנת2002\בעקבת כרתה זאת . יש לי בעיות בדליפת שתן.עברתי טיפולים שונים במרפאת אורוגינקולוגית. סמילטור פיזותרפיה.אין פיתרון לדליפת השתן. כגון כדורים וכו

צריך תשובת אורודינמיקה מפורטת והבדיקה שעשו לך לתת יעוץ מידע על אפשרויות טיפול תמצאי באתר הנוסף שלי DRKRISSI.COM בברכה דר קריסי

22/04/2010 | 12:14 | מאת: יוגי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן