התקשות תת עורית חתך חיץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/03/2018 | 12:52 | מאת: עדי

היי, אני כשלושה וחצי שבועות ןאחר לעדה טבעית בא בוצע חתך חיץ בתפרחם בודדים. מספר דברים שמציקים לי: 1. תחושת יובש והידבקות שפתי הנרתיק 2. באזור חתך החיץ החיצוני (לא בפנים הנרתיק) ישנה התקשות ומעין גולה מתחת לעור. אשמח לייעוצך מה זה יכול להיות ואם וכיצד ניתן לטפל תודה

קצת מוקדם לדעת איך יחלים, אני מטפל הרבה מאד בניזקי צלקות בפרינאום ובנרתיק אך אם אין עיוות קשה בשלב כה מוקדם עדיף להמתין לדעתי עד שהרקמה מחלימה ואז לראות מה לעשות

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן