שאלות,...................

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/02/2018 | 17:11 | מאת: לורין

היי רציתי לבוא אליך ליעוץ וקראתי כאן בפורום את תשובותיך בנוגע לרקטוצלה ואז קצת נבהלתי מהתשובה שלך כתבה לך כאן מישהי שמצאו לה אניזמוס ורקטוצלה למה הצעת לה ניתוח ולא פיזיוטרפיה לתיקון מקורה הבעיה שגורמת ללחץ על רצפת האגן? בנוסף מה ההבדל בין מומחה למומחה על? שואלת ברצינות תודה

פזיותרפיה לא מתקנת אנטומיה של רקטוצלה אלא משפיעה על שרירים וסוגרים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן