ניתוח ניקוז ציסטת ברטולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/01/2018 | 21:15 | מאת: דוד

שלום, השבוע חברתי עברה ניתוח עם תפרים לניקוז זיהום שהתפתח לה לציסטה בברטולין וכאב לה מאז חמישי שעבר. שבת שעברה (כלומר 5 ימים לפני שהרגישה כאב שם) שכבנו בלי קונדום וגמרתי בתוכה כשהייתי קצת מצונן. יש לציין שלי אין שום סימפטומים עד עכשיו ובבית חולים אמרו שישלחו הדגימה למעבדה לזהות החיידק..אבל האם יש קשר לזה והדבקתי אותה במשהו שגרם לציסטה? תודה!!

צריך להמתין לזיהוי החיידק. אם זאת לא מחלת מין לרוב אין קשר בין יחסי מין לזיהום בברטולין

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן