צלקת של חתך החיץ מציק מאוד

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/03/2010 | 15:23 | מאת: לי

שלום. אני בת 34 אחרי 4 לידות. עברתי פעמיים חתך חיץ .הדבר מציק לי מאוד.הצלקת כואבת ושורפת,ובזמן יחסים זה ממש כואב ושורף. בנוסף הצלקת עיוותה לי את כל העסק שם. היא קיצרה לי מאוד שפה פנימית והכל נראה מעוות. האם אפשר לתקן זאת ולהחזיר את המצב לקדמותו?

כמובן שמדובר במשהו מאד ספציפי ותשובה כללית לא תועיל כאן תגיעי לבדיקה ולפי זה נחליט על הטיפול מזכירה ליאורה 052-5134747 כעיקרון תמיד יש טיפול למעט מיקרים נדירים ביותר בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן