בעיות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/03/2010 | 07:58 | מאת: שירי

שלום דר', בת 34. נשואה + 2 . לידות רגילות, ללא קושי מיוחד. בנובמבר עברתי ניתוח קולפורפיה קדמית ואחורית + TOT בעקבות האבחנה (אובחנתי אצל 3 רופאים שונים שנתנו חוות דעת זהה. עקב טעות טכנית בביטוח "נאלצתי" לעבור את הניתוח אצל רופא שעובד עם הביטוח של קופ"ח ולא אצלך): Cystocele Gr 2 Rectocele Gr 2 Genuine Stress Incontinence מאז הניתוח אני סובלת: 1. "בעיות" באזור פי הטבעת - נשלחתי לפרוקטולוג שאבחן צניחה של רירית הרקטום. בכל יציאה יש לי הרגשה של בלט מפי הטבעת. 2. קושי בקיום יחסים - אני לא מצליחה להנות. לא כואב לי אבל אני מרגישה שכלום לא "עובד" עלי. תחושה שהדגדגן "הלך לאיבוד". אני לא יודעת מה עלי לעשות, לאיזה רופא לפנות. האם הבעיה היא רק פיזית? אולי הורמונלית? (יש לי שחלות פוליציסטיות). עם הבעיה הרקטלית אני אלמד, כנראה, לחיות אבל נראה לי שלוותר על הנאה ממין בגילי זה חבל, מה גם שמתסכל אותי מאוד. האם יש לך המלצה?

שלום לא צריך לחיות עם הבעיות האלה אלה לנסות לפתור אותן קשה לי להתיחס ללא בדיקת הנרתיק לסיבה לכאב מי ניתח אותך ? ממליץ שתגיעי אלי לבדיקה ואז לראות כיצד ניתן לפתור את הבעיותבברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן