צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/02/2010 | 13:01 | מאת: רעות

שלום, אני חושבת שיש לי שפתיים פנימיות גדולות.... ואני גם חושבת שהדגדגן שלי קצת בולט החוצה. האם ניתן לעשות עם זה משהו? אני ממש רוצה לעשות ניתוח- אני בת 17 וחצי. ויש לי עוד בעיה, יש לי פות "מסריח". אין לי תטריות ודברים כאלהץץץ אבל מה אני יכולה לעשות כדי להיפתר מהריח הרע?? אני משתמשת בשבונים מיוחדים. אני גם לא שכבתי מעולם בגלל בעיות אלה! בבקשה עזרה!!! תודה.

שלום רעות הדגדגן בדרך כלל בולט מעט החוצה וזה טבעי את השפתים צריך לראות - את יכולה להגיע לבדיקה או לשלוח תמונה במייל [email protected] בקשר לריח - לרוב טיפול בדלצין נירות וגינלים 3 לילות עוזר - תאמי עם רופא הנשים שלך או הגיעי אלי דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן