עיוות בשפתיים הפנימיות אחרי ברטולין ציסטקטומי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/08/2017 | 09:29 | מאת: גלי

שלום, לפני שבוע עברתי הוצאה של ציסטת ברטולין, הכאבים הולכים ופוחתים אבל שפה פנימית אחת (בצד שבו היתה הציסטה) גדולה יותר משמעותית, בולטת מאוד וכואבת. האם נדרש עוד זמן החלמה והיא תחזור למימדים הרגילים שלה?

לוקח כחודשיים עד להחלמה סופית של האיזור ולא ניתן לדעת בשלב זה מה המראה הסופי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן