רצפת האגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/12/2009 | 14:47 | מאת: אתי

עברתי לפני 23 שנים ניתוח לכריתת רחם ומאז עברתי 4 ניתוחי רצפת האגן(רקטוצליה וציסוסטליה)תיקון עם רשת תיקון דפנות הנרתיק כלומר הקטנת הנרתיק ונכון להיום אני מרגישה את הגוש של הצניחה בנרתיק זה כולל דחיפות ותכיפות בשתן וכן אני לוקחת נוביטרופן, העם יש משהו ממשי חדש בטיפול הזה?

לא צריך חדש צריך עובד יש משהו בסיסי שגרם לכשלון הניתוחים ? כגון עצירות השמנה ניכרת או עשון ?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן