ניתוח פרוליפט

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/12/2009 | 23:29 | מאת: מיכ.נ

שלום רב. עברתי לפני כ שנה ניתוח פרוליפט עקב צניחת דפנות הנרתיק. היום אני עדיין מרגישה את תחושת הצניחה, בבדיקה גינקולוגית רואים כי צואר הרחם מוארך ובעקבות מאמץ פיזי צונח ובולט מחוץ לנרתיק. הרופא שביצע את ניתוח תיקון הצניחה, טוען כי הניתוח הצליח אך נוצרה בעיה נוספת והיא התארכות צואר הרחם. הוא ממליץ על ביצוע כריתה חלקית של צואר הרחם ( קיצור ). מה דעתך בענין ? תודה מראש.

להבדיל בין צניחת רחם לצניחת צוואר צריך לבדוק אותך ולעיתים גם לבצע סונר וגינלי לאורך הצוואר פני לבדיקה ויעוץ ספציפי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן