גידול יתר של צלקת בעקבות תפירת קרעים בנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/10/2009 | 09:33 | מאת: שרון

שלום. ילדתי לפני 5 חודשים בלידה רגילה שבה בוצע חתך חיץ וכן נוצרו קרעים קטנים פנימיים שנתפרו מיד לאחר הלידה.לפני כמה ימים זיהיתי בפתח הנרתיק 2 בליטות ה"מציצות"מפתח הנרתיק. בבדיקה אצל הגניקולוגית שלי היא טענה שמדובר בפוליפ שנוצר בעקבות התפירה של הקרעים מהלידה. האם התופעה מוכרת? כיצד ניתן לטפל? האם יש לקשר לחולשה של רצפת אגן? תודה

יתכן ומדובר בעיוותים של פתח הכניסה לנרתציק עקב הלידה אני נוהג לבצע ניתוח פלסטי קטן במקום כדי להחזיר את הנרתיק לקדמותו בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן