כדורי איזוטרטינואין(רואקוטן)

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/06/2008 | 18:18 | מאת: ספיר

שלום,אני בת 25 וסובלת מפצעים בפנים,הרופא עור רשם לי כדורי רואקוטן.במינון של פעם ביום 20 מ"ג למשך 4 חודשים.אני אלרגית ומשתמשת בכדורי אלרג'י באופן קבוע.יש לי VSD ללא כדורים.האם מותר לי לקחת את הכדורים? ועוד שאלה,כמה זמן אחרי תקופת הטיפול בתרופה אפשר לשתות אלכוהול?

19/06/2008 | 21:54 | מאת:

למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת רואקוטן במקרה שיש VSD או במקביל לנטילת כדורי אלרג'י. לגבי אלכוהול, אסור לשתות בכלל משקאות עם אלכוהול לכל אורך תקופת הטיפול ועוד חודש לאחר מכן.