אקזמה בידיים מה עוד ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/06/2008 | 18:50 | מאת: מיואשת

אני סובלת מאקזמה בכפות ידיי ככל הנראה שהיא הסתבה קשה בעקבות מריחה מסיבית של משחות סטירואידים. כל העור מתקלף מעצמו ומתפוצץ ממש אובדת עיצות וחסרת אונים על הטעות הנוראית של מריחת סטירואידים . אשמח לקבל עיצות בעת צרה .

08/06/2008 | 14:04 | מאת: פרידין זאב

סובל מאותה בעיה קשה של אגזמה בידיים המתוארת במקרה הנ"ל עד כדי מוגבלות בתיפקוד הכללי ממש כך, כמו נכה. אני אדם עובד, בעל משפחה וזה ממש הורג אותי אני חסר אונים ורק זריקת סטרואידים הוזרת לי לזמן מוגבל בלבד 2-3 שבועות והבעיה חוזרת. טופלתי במשחת fix בהדסה עין כרם ,הייתה הטבה אולם כאשר שוחררתי החלה הרעה נוספת, בבדיקות אלרגיה peche test אין אלרגיה לחומר מסויים,מה עושים הלאה בקיצור הצילו הצילו הצילו!!!!!!!

18/06/2008 | 19:23 | מאת: פרידין זאב

סובל מאותה בעיה קשה של אקזמה בידיים המתוארת במקרה הנ"ל עד כדי מוגבלות בתיפקוד הכללי ממש כך, כמו נכה. אני אדם עובד, בעל משפחה וזה ממש הורג אותי אני חסר אונים ורק זריקת סטרואידים עוזרת לי לזמן מוגבל בלבד 2-3 שבועות והבעיה חוזרת. טופלתי במשחת fix בהדסה עין כרם ,הייתה הטבה אולם כאשר שוחררתי החלה הרעה נוספת, בבדיקות אלרגיה peche test אין אלרגיה לחומר מסויים,מה עושים הלאה בקיצור הצילו הצילו הצילו!!!!!!! לעוניםלהשאיר טל ליצירת קשר תודה

16/06/2008 | 10:03 | מאת:

לצערי אין שום אפשרות לתת לך עצה נבונה דרך האינטרנט !

08/10/2008 | 20:21 | מאת: .

.....ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

08/10/2008 | 20:21 | מאת: .

.....ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

27/03/2012 | 15:05 | מאת: אלי

יש פתרון לאקזמה וזה בדוק!!! אני בעצמי עברתי את המחלה והגעתי למסכנה שיש לי רגישות למאכלים מסוימים. היום אני ברוך השם אחרי הסיוט . ועכשיו החלטתי לעזור גם לאחרים. 1.תעשו בדיקת דם ובדוק את רמת ה-IGE בדם,אם הערך גבוה תדע שיש לך רגישות. 2. רק עם תנאי 1 מתקיים אז אל תאכלו פירות הדר,אלכוהול,חמוצים,מעושנים,בשר כבש,אגוזים, שומשום,שוקולדים,נס קפה (קפאין בכלל) אפילו תה. תמשיכו את הדיאטה הזו כחודש ימים. 3.צרו איתי קשר במייל ואכוון אותכם הלאה . [email protected] בהצלחה אלי