כאבים בירך שמאל

דיון מתוך פורום  פילאטיס

28/12/2011 | 15:48 | מאת: שירלי

כבר למעלה מחצי שנה שאני סובלת מכאבים בירך שמאל,בירך הפנימית למעלה.הכאב הוא כמו זרם חשמל מאוד חזק שאיני יכולה לזוז באותן שניות.זה תוקף אותי אחרי ישיבה,כשאניהולכת.אני נזהרת ללכת לאט וחלש כדי שזה לא יתקוף אותי.איכות החיים שלי ירדה מאוד אני רגילה לספורטוהאמת שאני לפעמים עושה המתינות רבה.הרופאה חושבת שיש לי סוג של דלקת פרקים ואני בבדיקות כרגע.מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את התיפקוד שלי? שכחתי לציין אני בת 44,אמא ל-4 ילדים. אשמח לתשובה למייל שלי.תודה.

היי שירלי , כאבים יכולים לנבוע ממספר סיבות , כגון דלקת או מתיחה של גיד באותו איזור ,בכל מקרה פעילות מתונה מתואמת יכולה לעזור מאוד בשיפור המצב ולהקנות לך איכות חיים טובה

מנהל פורום פילאטיס