פילאטיס ואימון משקולות

דיון מתוך פורום  פילאטיס

31/07/2006 | 08:16 | מאת: נועה

היי ליאור, אני רצה מזה תקופה ארוכה בחדר כושר. אחת מהבעיות אותן הייתי שמחה לראות נעלמות היא צלוליט. ייעצו לי להמשיך להתמיד בפעילות אירובית (הריצה) ולהוסיף אימון כוח עם או בלי משקולות. האם פילאטיס עונה על הגדרה שכזו ? ברשותי קלטות דיוידי פילאטיס של NOELLE. הא םכדאי להתחיל לנצל אותן ? בתודה מראש, נועה

01/08/2006 | 00:04 | מאת: ליאור שניאור

נועה שלום, אענה לך מספר תשובות על פי שאלותייך : 1- אימון פילאטיס עונה על בעיותייך והוא יכול להיות משולב עם/בלי משקולות. 2- ייתכן שהאימון הזה ( או כל אימון משקולות אחר) יעזור לך בבעיית הצלוליט שלך וייתכן גם שלא, הכל תלוי במידת "חומרתה" של הבעיה וככלל, בבעיה זו אין תשובה של שחור ולבן. 3- באופן אישי אוכל לומר על עצמי- לא הייתי מתחיל באימוני פילאטיס דרך הטלוויזיה ודרך קלטות. בתחילה הייתי מתאמן בסטודיו או בקבוצות בקאנטרי וכדומה אצל מורה מוסמך/מוסמכת ורק לאחר מכן פונה אל הקלטות. ראשית ללמוד את עקרונות השיטה ( ניתן גם לקרוא בספרים) ורק לאחר מכן לפנות לצפייה בדי וי די. בהצלחה בהמשך ליאור

מנהל פורום פילאטיס