בטן אחרי לידה

דיון מתוך פורום  פילאטיס

17/12/2008 | 09:32 | מאת: אלמונית

שלום אני 3 חודשים לאחר לידה שנייה. מניקה מלא. בריאה. אני ממש רזה אבל יש לי בטן בולטת כך שנראה שאני בתחילתו של הריון... אני לא זוכרת בדיוק מתי ירדה הבטן אחרי הלידה הראשונה אבל מתישהו היא ירדה כי הייתי שטוחה לפני ההריון השני. בכל אופן נראה ששרירי הבטן חלשים ולכן הבטן "נשפכת" החוצה. זה מה שרופא שמתמחה בעניין אבחן וגם לי זה נראה כך. השאלה שלי היא האם תרגילי בטן רגילים יעזרו? האם הליכה יכולה לעזור? יש לי מעט זמן להשקיע בפעילות גופנית כלשהי: משהו כמו 4-5 פעמים בשבוע, חצי שעה עד שעה. מה עדיף- כדי לחזק את שרירי הבטן ולהוריד אותה: לעשות הליכות בחוץ או תרגילי בטן? תודה מראש...

31/01/2009 | 23:09 | מאת: ליאור שניאור

שלום חביבתי בטן "חטובה" זה עניין גנטי וגם נושא של הרזיה בשילוב עם פעילות גופנית אירובית ולא מאות כפיפות בטן. נא התייעצי עם מדריך הכושר הגופני הקרוב לביתך או עם דיאטנית קלינית מוסמכת. שבוע טוב ליאור

מנהל פורום פילאטיס