כאב בברך שמאל-תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/05/2010 | 20:55 | מאת: אופיר

שלום אני מתאמן באומנות לחימה במשך שנה, לפני כחודש החלו לי כאבים בברך שמאל בעת עלייה למדרגות והפעלת השריר בפשיטת ברך. הלכתי לאולטרסאונד ואלו התוצאות: Ouadriceps Tendon -הדגמה תקינה Patellar Tendon - הדגמה תקינה בורסה סופראפטלרית- הדגמה תקינה לא הודגם נוזל יתר בברך מדור פנימי של הברך MCL הדגמה תקינה מדור חיצוני של הברך LCL הדגמה תקינה לא הודגמה ציסטה ע''''ש בייקר מבנה גרמי תקין Bursa Pes Anserinus הדגמה תקינה. על פי תוצאות האלה נראה כי אין לי כלום, ועדיין יש טיפה כאבים בברך. ממה אתה חושב שזה יכול להיות? אולי דלקת בשריר? שמתי לב גם כשאני זורק את הרגל ממצב של כפיפת ברך למצב של פשיטה ללא הפעלת שריר אני לא מרגיש כלום, אך לעומת זאת כאשר אני מפעל את השריר הארבע ראשי בכיווץ אקסצנטרי אני מרגיש טיפה כואב.. מה זה יכול להיות?

שלום אופיר, לפי תוצאות הבדיקות הברך תקינה לחלוטין, הבעיה שבצילומים לא ניתן לראות את כל הבעיות של הברכיים, ישנם סיבות רבות לכאבים בברכיים שלפעמים קשורים למקור יותר מרוחק המשפיע על הברכיים כגון בעיות בחוליות הגב,מפרקים א מאוזנים או תזוזה של הפיקה אי אפשר לדעת את הסיבה ללא בדיקה פיזית של כל הגוף כולל הברכיים. אשמח באם תהיה מעוניין להגיע לבדיקה ללא התחייבות במרפאת CRT UTA,SK KGZUR. ברכות אלי נחום-מרפאת CRT WWW.CRT.CO.IL

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית