קליקים בברך לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/05/2010 | 23:45 | מאת: טל

שלום רב, לפני כחודשיים עברתי ארתרוסקופיה בברך כתוצאה מקרע קטן במניסקוס. אין לי כאבים ואני מבצע פעילות גופנית ללא בעיה. יש לי עדיין מעט נפיחות באיזור החתכים וקליקים מידי פעם ללא כאב (לא היו קליקים לפני הניתוח), כיצד עלי להתייחס לסימפטומים אלו? האם הם אמורים לחלוף עם הזמן? תודה רבה

שלום טל, קשה לתת תשובה לשאלתך ישנם מטופלים שקליקים לא מפריע בכלל וישנם מטופלים שבמהלך הזמן ישנה החמרה בכאב. כיום אני מטפל בביטול הקליקים ע"י טיפול כירופקטיקה עדינה ובאמצעות הדבקת פלסטר מיוחד המשנה את מצב השרירים או הפיקה. בברכה אלי נחום

10/05/2010 | 16:45 | מאת: טל

במידה והתופעה תחמיר אפנה לטיפול.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית