מיניסקוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/11/2009 | 18:46 | מאת: ירין

שלום לפני כארבעה חודשים קרעתי את המיניסקוס לא ביצעתי ארתרוסקופיה והיום אני מרגיש חזק, השאלה שלי היא במידה ואני חוזר לרוץ ריצה קלה של 10 דקות ביום האם אני עושה נזק לברך או מגדיל את הקרע..??? כי הקרע עדיין ישנו אבל אני מסוגל לרוץ ולנתר.אין לי כאבים בכלל, אני רק מרגיש את הקרע הוא לא כואב זה מין הרגשה מוזרה כזאת..... האם אני גורם נזק לסחוס שבקפיצה ובריצה ?????

שלום ירין, לגוף יש יכולת לשקם את עצמו לכן אין בעייה שתוכל להמשיך לרוץ, יש לשים לב ששלאחר הריצה אין תחושת כאב בברך, במידה ויש כאב מומלץ לא לרוץ ולערוך תרגילים לחיזוק השרירים והגידים במשך הזמן יש סיכוי טוב שתוכל לחזור לרוץ. בהצלחה אלינחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית