השתלת סחוס בברך ימין פיקה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/04/2016 | 17:27 | מאת: דוד

שלום אני צריך לעבור השתלת סחוס לאחר שעברתי 4 ניתוחים כושלים לנסות לתקן אותו רציתי לדעת מה האופציות שקיימות היום ואיזה מהם המומלצת ביותר

שלום דוד, השתלות הסחוס בישראל מבוצעות על ידי השתלה של רקמת סחוס אשר גדלה במעבדה ושנלקחה מתאי הסחוס של המטופל עצמו, באופן זה הדבר מבטיח התאמה מלאה של הרקמה לגוף. תאי הסחוס נלקחו מאזור בריא של סחוס בכמות קטנה מאוד (כ-100 אלף תאים) וכעבור חודש הם מתרבים לכמות של 20 מיליון. ניתוח הסחוס מבוצע רק כאשר כמות הסחוס מגיעה לכמות הרצויה המאפשרת לבצע ניתוח, אנא בדוק ברשת איך ומי מבצע את הניתוח. בהצלחה אלי נחום

29/08/2016 | 15:02 | מאת: דוד

שלום אז ככה ביררתי המון ולא מצאתי אף רופא שעושה בארץ את השיטה שרשמת ישמח מאוד להמלצות ומיד בנושא

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית