כאב ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/01/2016 | 13:21 | מאת: בלינדה

מזה כחודש סובלת מכאב חזק בברך ימין. בת 73, לא נפלתי, לא קיבלתי מכה, כך סתם התחיל. רופא משפחה רשמה ארקוקסיה ל-10 ימים ולאחר שלא עזר הופנתי לאורטופד, שהחליף לאטופן. שאלתי אם יש צורך בתירגול, חבישה, פיזיותרפיה, הוא ענה שאין צורך. זה רק דלקת ותעבור. אבל עד עכשיו התרופות לא עזרו, כבר לקחתי 19 ימים מכל אחת ואין הטבה. מה אני יכולה לעשות?

שלום בלינדה, ראשית הכדורים שקיבלת מהרופא מאוד חזקים ויש צורך להשתדל לצרוך מהם כמה שפחות במיוחד כשלא עוזר הכדורים יכולים לפגוע בכבד ובבמערכת העיקול. לגבי הכאב יש צורך לערוך בדיקה מקיפה בכדי להבין מדוע ומהיכן הכאב בברך. רצוי לפנות למטפל או לרופא שיערוך צילום לברך. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית