כאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

12/09/2015 | 11:10 | מאת: אמייר

עברתי ניתוח ארקוקסיה ולאחר הניתוח לקחתי כדורים לדלקת אוטופן יש לי כאבים חזקים בברכיים ולמטה הכאב מלווה כאילו שורף ברגליים כאב חזק המליץ לי הרופא בזריקה SYNISC האם זו תעזור מישו עבר תזה הרגליים שורפות אחרי ניתוח

שלום אמייר, מאוד קשה לענות לשאלתך ללא בדיקה וללא איבחון פיזי, כדאי לך להוועץ עם הרופא המטפל או עם כירופרקט, בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית