עזרה, כאבים בברכיים!!

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/07/2015 | 17:01 | מאת: אירית

שלום, אני בחורה בת 18 וחצי בחודש האחרון אני סובלת מברך שמאל בימים האחרונים הכאבים הם בלתי נסבלים!! ודווקא ברגעים שאני נינוחה או רוצה לישון.. אני מתעוררת מכאבים.. ללא שום מכה או חבלה.. פשוט כאבים פנימיים. כאילו יש שם פטיש ודופקים לי ברגל. מתחים הזויים. עשיתי בדיקת דם מחכה לתוצאות, הלכתי לאורטופד והפנו אותי למיפוי עצמות ופיזיותרפיה.. מיפוי עצמות זה בעוד חודשיים. בנתיים אני ממש סובלת. מה עושים? אשמח למענה בדחיפות!! תודה רבה רבה רבה!!

הי עירית, לכאבי ברכיים ישנם סיבות רבות, בזמן השינה מופעל לחץ מעמוד השדרה כל הברכיים ובדרך כלל זאת הסיבה לכאב בזמן שכיבה או שינה, ניתן לטפל בבעית הכאב ביעילות ובמהירות בשיות CRT במרכז הקרפואי להתחדשות התא, WWW.CRT.CO.IL בהצלחה אלי נחום- כירופרקט

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית