האם ניתוח

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/11/2013 | 08:09 | מאת: ציון

שלום רב, אבי בן 73. מזה שנים סובל מכאב רב בברך שמאל ולפני 20 שנה אף עבר ניתוח בברך(החלפת מפרק ברך LT TKR בבדיקת פיענוח מיולי 2013 (סריקה על קולית):הדגמה סונוגרפית תקינה של הרכמות הרכות. אין עדות לנוזל או דימום.הרצועה הרצועות הקולטטרליות הודגמו ללא סטיות. chodrocalcinosis קלה במיניסקוס הלטרלי ובינוניות במיניסקוס המדיאלי. בבדיקת דימות שבוע מאוחר יותר: הודגמו שינויים ניווניים בכל המדורי המפרקעם הצרות המדור הקדמי ופנימי וב-INTERCONDYLAR EMINECES. סהרון החיצוני מסויד במידה ניכרת סימן של chodrocalcinosis קרוב לודאי. לאחרונה ממש מתקשה בהליכה והכאב החריף. האם מצריך ניתוח? מה סוג הניתוח היה וכן ומהם סיכויי ההצלחה?

שלום ציון, ניתוח זה לא פעולה פשוטה, מאוד חשוב לפנות למומחה או אפילו ליותר על מנת לקבל חוות דעת מיקצועית לפני שמחליטים על כל פעולה. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית