דורבן שלא מגיב לטיפולים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

11/09/2013 | 12:49 | מאת: עומר

שלום, מזה זמן אמא שלי סובלת מדורבן ברגל. היא עברה פיזיותרפיה, טיפול בגלי רדיו/אולטרסאונד (לא בטוח מה השם המדוייק) וטיפול באמצעות NSAIDs, אך ללא הועיל. האורתופד שלה שוקל לתת לה זריקת סטרואידים, אבל... טיפול שכזה הוא רק "כיבוי שריפות", ותהיתי האם יש דרכים סבירות לפתור את הבעיה עצמה ולא רק לתת הקלה זמנית בסימפטומים. בין היתר, מה דעתכם על טיפול בגלי הלם? והאם יש איזשהו ניתוח פשוט ויחסית חסר סיכונים כדי לפתור את הבעיה? כל רעיון נוסף יתקבל גם הוא בברכה. תודה מראש! עומר.

שלום עומר, דורבן נוצר בדרך כלל משינוי מנח כף הרגל כתוצאה משלד הגוף הוא שינויים במפרקים. על מנת לטפל ביעליות בדורבן יש צורך לטפל במקור הבעיה ולא רק בצקום הכואב. www/crt/co/il בהצלחה אלי נחום

01/10/2013 | 07:55 | מאת: עומר

20/10/2013 | 22:33 | מאת: חיים

אבי סבל מכאבים חזקים כתוצאה מדורבן ברגל הוא טופל בגלי הלם אצל משה פריימן ממרפאת "אלטרנטיבה" ממליץ לך בחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית