נעילת ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

31/07/2013 | 09:28 | מאת: גלי

שלום רב . אני אישה בת 55 שמנה מאוד , עבר של ניתוח לב פתוח וכעת אי ספיקה בלב ופרפור פרוזדורים . לפני מס' שנים נפלתי ומאז אני סובלת מכאבים בברך . דובר על ניתוח בברך אך מאחר והכאבים לא היו קשים וכן בגלל העבר הלבבי שלי לא רציתי לקחת סיכון ועל כן לא נותחתי עד היום בברך . לצערי קמתי אתמול מהשינה עם ברך נעולה ואי יכולת ישור הברך ועמידה על הרגליים . אנא , מה אפשר לעשות ואיך לעזור לי ללא ניתוח בבקשה ? אנני יכולה לראות את המשך חיי רק בישיבה על כסא . אנא עזרה בבקשה . תודה רבה .

שלום גלי, קשה מאוד להעניק לך ייעוץ מיקצועי ללא איבחון מדוייק מדוע הבך נינעלה. יש תרגילים ועיסויים מיוחדים שניתן לעשות רצוי לפנות למטפלים שמתמחים בברכיים ובאיזון הגוף. בהצלחה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית