דורבן

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/01/2013 | 14:40 | מאת: ענבל

בחודש שביעי להריון עברתי תאונת דרכים ונפגעתי בעקבים ובאותו לילה החלו לי כאבים בשכיבה ובעמידה בשני העקבים. היום אני חודשיים אחרי לידה ונאמר לי שזה דורבנים. האם תאונת הדרכים יכלה לגרום להיווצרות הדורבנים? תודה

שלום ענבל, אנח לא בטוח שהדורבן נוצר עקב התאונה, אבל ייתכן מאוד שכתוצאה מהתאונה נוצר שינוי במנח כף הרגל שגרם ללחץ בעקב וכצוצאה מכך נוצר הדורבן. כיום ניתן לטפל ביעלות בדורבן בטיפול טבעי ללא ניתוח בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית