כאב בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

11/06/2012 | 21:56 | מאת: רומיאו

שלום לא מזמן עשיתי בדקת מיפוי עצמות עקב כאב שהיה לי בברכיים ועבר קצת ואחרי זה התחיל כאב בשוק שמאל ברגל ועכשיו גם התחיל כאב בברך ימין בעת כיפוף הברך שאני הולך לא כואב רק בכיפוף. ובמיפוי עצמות זה מראה שיש ארבה נקודות שחורות באזורים שונים בעצמות האורטופד חושב שזה שברי מאמץ ושלך אותי לעשות בדיקות דם ורנגן

שלום רומיאו, כנראה שהבעיה שלך הרבה יותר מורכבת והבעיה היא לא רק בברך. ממליץ לפנות למומחה לבעיות בשלד. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית