כאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/05/2012 | 05:11 | מאת: דורית

שלום רב, מזה כמה שבועות הנני סובלת מכאב בברך שמאל. טופלתי באטופן 600XL אך ללא הועיל. פניתי לאורטופד ששלח אותי לעשות טיפול אלטרנטיבי ופיזיוטרפיה. עשיתי 5 טיפולים בדיקור שהקלו מעט אך לא חלפו הכאבים. חזרתי לאורטופד וקיבלתי זריקת קורטיזון בברך שהורידה את הנפיחות והכאב אך עדיין יש לי מיחושים קלים. אף נישלחתי לפני יומיים לבצע US של הברך וזאת התוצאה: א.ס ברך *סיבת ההפניה: כאבים ונפיחות בברך שמאל *ממצאים: US ברך שמאל: ================ גיד קוודריצפס - פ.מ.ב גיד פטלרי - פ.מ.ב LCL - פ.מ.ב MCL - פ.מ.ב בורסה סופראפטלרית - עם נוזל יתר בכמות קטנה-בינונית. בורסה פטלרית - אין עדות לנוזל PES ANSERINUS - ללא נוזל. אין נוזל תוך פרקי. איזור פופליטאלי - הודגמוה ציסטה ע"ש בייקר קטנה כ- 1.6 * 1.2 * 0.7 .מ"ס סיכום: בורסיטיס סופרהפטלרי וציסטה ע"ש בייקר קטנה . שאלתי היא: האם זה משהו שמצריך ניתוח? האם עלי להפסיק את הטיפול בדיקור ובפיזיוטרפיה? בעוד חודש אני נוסעת לטיול לאלסקה וקנדה האם עלי לבטל את נסיעתי עקב כך? אודה על תשובתך בהקדם. בתודה מראש, דורית

שלום דורית, מאד קשה לענות במדוייק לשאלתך ללא איבחון פיזי, כידוע כאבים בברך יכולים לחלוף ולעיתים המצב יכול להחמיר ללא הודעה מראש. ממליץ לתת צאנס לטיפול ובמידה ואת לא חשה הטבה לנסות טיפול אחר. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית