קרע במינסקוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/05/2012 | 20:57 | מאת: לבנה

לאחר כ- 6 חודשים של כאבים בברך נקבע לי שיש לי קרע במיניסקוס, אני לא מוגבלת בתנועות, רוכבת על אופניים , שוחה ועוד רק בהליכה זה כואב. האם ניתן לשקם ללא ניתוח?

לדעתי ניתן לשקם את הברך אבל יש להתייעץ עם מומחה על מנת שיאבחן האם יש בעיות נוספות בברכיים ואיך לחזק את השרירים והגידים בהצלחה ובריאות אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית