כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/04/2012 | 23:24 | מאת: יותי

שלום, אני בן 32, בריא. במשך שנים לא עסקתי בפעילות גופנית ולפני כשנה ,התחלתי לשחק כדורגל פעם בשבוע. לאחר כמה חודשים התחלתי להרגיש כאבי ברכיים אחרי המשחק. כשהכאבים התחילו להופיע גם שלא אחרי משחק, הפסקתי לשחק. מאז הכאבים מופיעים בתדירות משתנה, מספר ימים ללא כאבים ואז כאב פתאומי. לפעמים הכאב חד עד שזה מקשה את ההליכה. בבדיקת אורתופד שבוצעה סמוך להופעת הכאב לראשונה נאמר לי שהכל תקין. אציין כי מדובר ברגל ימין (הרגל שבה בעטתי במהלך המשחק). איך אפשר לאבחן מה יש לי ולטפל בזה? תודה רבה

שלום יותי, ישנם סיבות רבות לכאב בברכיים, על מנת לקבל את הטיפול הטוב ביותר עליך להגיע למומחה שיטפל בגוף בצורה כללית ולא נקודדתית לעיתים הכאב נגרם ממקור מרוחק יותר כגון הגב או הקרסול, לסיכום ללא בדיקה מקיפה לא ניתן להמליץ על טיפול. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית