טניס אלבו

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/12/2006 | 19:50 | מאת: אורי

שלום רב אני בן 37 כבר כמעט שנה שיש לי כאבים כנראה טניס אטלבו במרפק באשר אני מישר את היד במהירות עד הסוף. אני משחק כדורסל והכאב הוא בעיקר לאחר זריקה ויישור מלא של היד. יש לי רפידה אורטופדית עבור מרפק טניס וזה עוזר מקומית אבל אני מחפש ריפוי. האם הטיפול שלכם מתאים? תודה

שלום אורי. הטיפול במרפאת CRT בבעיית טניס אלבו מאד מוצלח מיכוון שהמכשיר פותר את בעיית הדלקת הטיפול פותר את בעיית הטניס במהירות וללא כאב.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית