נזק ל-LFC

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/01/2012 | 10:59 | מאת: רונן

שלום ד"ר אני לאחר ניתוח פתוח בברך בעקבות חבלה, בניתוח ביצעו ייצוב לפיקה והוצאת גופים חופשיים. כמו כן בצילום ובניתוח הובחן בשבר ה-LFC הניתוח היה בחודש אוגוסט ומאז חזרה ליציבות רגילה לאחר טיפולי פיזיותרפיה והידרתרפיה. אך לא חזרתי לפעילות אירובית כגון ריצה, קפיצות וכו.. בבדיקת אורטופד אחרונה מצב הפיקה טוב אך יש לי נזק ל-LFC בעיית אי שיקום סחוס אני בעל מבנה ציר רגלים X וכל משקל גופי (90 ק"ג) על הצד הפגוע החיצוני. אני מתחיל ללכת עם נעלי APOS ולוקח תוסף תזונה. האם אתה יכול להמליץ לי על טיפולים נוספים בכדי להימנע מניתוח השתלת סחוס או שינוי ציר הרגל ?

שלום רונן אתה יכול לקרוא עוד על חידוש סחוס ללא ניתוח WWW.CRT.CO.IL

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית