קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

05/01/2012 | 23:25 | מאת: ערן

שלום ד"ר. לפני כחצי שנה אימי התחילה לסבול מכאבים ומוגבלות בתנועתיות בברך שמאל. הטיפול שניתן היה פיזיוטרפיה ושאיבת נוזלים מהברך. הטיפול עזר במידה מסויימת אך לא פתר את הבעיה. עדיין ישנם כאבים ומוגבלות בתנועת הברך. בבדיקת MRI אובחן קרע במיניסקוס בברך.האורטופד המליץ על ארטוסקופיה. 1. האם יש אפשרויות טיפוליות נוספות מלבד ניתוח?(כירופרקטיקה למשל) 2. נאמר לנו שלפני הניתוח יש יש צורך בהרדמה על ידי זריקה בגב- האם מדובר בזריקת אפידורל לעמוד השדרה? האם ישנן סכנות בזריקה(נכות למשל) האם יש אפשרויות אחרות להרדמה? 3.האם סובלים מכאבים לאחר הניתוח?

שלום ערן, בכל ניתוח ישנה סכנה מסויימת של כאב ושהניתוח לא יצליח. במידה ויש סבלנות אפשר לטפל בברך ולנסות לטפל בלי ניתוח. ממליץ לפנות לאיבחון נוסף. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית