כאבי ברכיים,דורבן?גיד אכילס?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/10/2011 | 14:06 | מאת: גלי

לאלי נחום והרי פייקביינר שלום אני סובלת מכאבי ברכיים ובמקביל גם גיד אכילס כשנה וחצי, ברור לי שאחת מהסיבות זה עודף משקל, עשיתי טיפולי TENS וגלי- הלם אצל פיזיוטרפיסט, כלום לא עזר לגיד אכילס הייתי אצל מומחה כף רגל לפני שבוע שבדק אותי ואמר לי שאין לי כלום בגיד אכילס המליץ על בדיקת מיפוי עצם הבנתי שזה גם יכול להיות דורבן, המצב הנוכחי זה שאין מושג מה יש לי..... רציתי לשאול אם מומלץ שאמשיך בטיפולי TENS בברכיים במקביל לדיאטה שאני עושה יש מכשיר TENS ביתי שאני יכולה לקנות סוכות שמח

שלום גלי, לדעתי באם עד כה לא עזר מכשיר הטנס, מדוע שיעזור עכשיו? לדעתי את צריכה טיפול יותר מקיף מומלץ לבקר כירופרקט ייתכן ואת סובלת מחוסר איזון במפרקים ובחוליות הגב. רצוי לטפל במקור הבעיה. אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית