כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

17/08/2011 | 21:29 | מאת: ליהיא

שלום רב, האם להמשיך אימון גופני למרות כאבים בברכיים? מזה מס' שנים אני סובלת כאבים בברכיים בעת עליה במדרגות. הכאבים משתנים בעוצמתם ולעיתים אף נעלמים. מתלבטת האם להמשיך אימונים במכשיר אליפטיקל למרות הכאבים? בברכה- ליהיא

ליהיא שלום לא מומלץ לעשות ספורט הגורם לכאבי ברכיים אפשר לעשות תרגילים לחיזוק יש להתייעץ אם מאמן בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית