בעיה במפרק הברך היא נוקשה לא יכול ליישר אותה כואב

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/05/2011 | 17:44 | מאת: אורן

בעיה במפרק הברך היא נוקשה לא יכול ליישר אותה כואב לי מאוד זה קרה לי אתמול לאחר משחק כדורסל באמצע ריצה לכדור ללא התנגשות עם אף אחד אלא תוך כדי ריצה בלבד שמעתי קול חיכוך באמצע המפרק של הברך ומאז זה כואב מאוד ונוקשה ללא יכולת ליישר את הרגל ואני הולך במצב מכופף בלבד ולכן אני מושבת..למי אפשר לפנות לעזרה ???

אורן שלום, במידה ואין שיפור משמעותי מומלץ לפנות לרופא מומחה שיערוך צילום ויאבחן את הבעייה. בהצלחה אלי

02/06/2011 | 23:39 | מאת: אורן

הייתי יום ראשון בבית חולים וחבשו לי תחבושת אלסטית בכל הרגל כדי לקבע את הרגל והברך הפגועה בצורה ישרה ונתנו לי תרופה בשם ארקוקסיה שלפי העלון היא מפחידה עד כדי שבץ והתקף לב וכו וכו .מה לעשות לגבי התרופה ? אני בינתיים נמנע ממנה...האם יש תחליף ?? ומה יכולה להיות הבעיה בברך ?? אולי קרע מיניסקוס? שווה לעשות ארתוסקופיה וזהו ??? אודה לך אם תוכל לענות לי מנסיונך על השאלות הללו.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית