בן 33, שחיקת סחוס בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

22/03/2011 | 13:45 | מאת: טמיר

שלום, נפגשתי עם אורטופד בעקבות כאבים חזקים בברך שמאל, הוא איבחן אצלי שחיקת סחוס והמליץ לבצע תרגילים לחיזוק השרירים ולהשתמש במגן ברך הכולל טבעת סיליקות כאשר אני מאמץ את הברך - הליכה וכו'. לצערי אני עדיין חווה כאבים חזקים לאחר פעילות (אפילו הליכה). ממה שאני מבין הבעיה כאן להישאר, קיימות באינטרנט מספר שיטות לטיפול (PES, MBST, זריקות של חומרים שונים) ואני מעוניין להימנע מניתוח החלפת מפרק בעתיד, מה הדרך הטובה ביותר לטיפול בבעיה? איך הייתם ממליצים לי לפעות על מנת להקטין את הפגיעה ולהיפתר מהרגישות והכאבים. תודה מראש, טמיר

שלום טמיר, מאד קשה להמליץ בלא הבחנה, האם הרופא איבחן שחיקת סחוס בעקבות צילומים.? במידה ויש צילום של הברך בעמידה שלח אלי ואשמח להמליץ. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית