כאבים בברך שמאל לאחר פעילות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/02/2011 | 22:58 | מאת: אמיר

שלום רב, אני בן 22 חייל משוחרר ועובד כמלצר במסעדה לפני כחודש עשיתי אימון בוקר שכלל 4 ק"מ ריצה (על הליכון) ובערב עבדתי, באמצע המשמרת התחלתי להרגיש כאבים בברך שמאל אך בכל זאת המשכתי בתקווה שזה יעלם. המשכתי את אורך החיים שלי הרגיל למרות הכאבים ובמשך הזמן התחלתי לצלוע וממש התחילו לי כאבים חזקים יותר נתתי קצת מנוחה לברך וזה עבר לאחר מכן שוב חזרתי לעבוד ולאחר פעילות ממושכת בעבודה התחילו לי שוב כאבים כרגע שאני נח בישיבה / שכיבה אני מרגיש סוג של מחושים בברך. מומחה ברך איבחן את הבעיה ומצא שאין נפיחות ואין נוזל בברך, הוא חושב שיש לחץ על הסחוס והפנה אותי לפיזוטרפיה, האם יש דרך לשקם את המקום בזמן קצר של חודש לפני נסיעה לחול, ובכל זאת איך אתה מציע לטפל בבעיה. אשמח לחוות דעת נוספת מהניסיון האישי שלך למרות והמגבלה והקושי שבדבר. תודה

שלום אמיר. להערכתי טיפול בחוליות הגב ואיזון מפרקים יפתור את הבעייה. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית