ניתוח טניס אלבו בשתי הידיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/01/2020 | 13:50 | מאת: יפה

מזה כשנתיים אני סובלת בשתי הידיים, עשיתי על טיפול אפשרי כגון: פיזוטרפיה, גלי הלם, זריקות אנטידלקתי כדורים נגד כאבים. ללא תוצאות. בעוד כחודשיים וחצי מוזמנת לניתוח טניס אלבו. מה אחוזי הצלחה וכמה זמן החלמה?

במרפאת CRT מטפלים בתופעת טניס אלבו וכאבים בזרוע ללא ניתוח ללא זריקות ללא תרופות וללא כאבים בתוך מספר טיפולים קצר בהצלחה רבה כבר 20 שנה. כדי להתמודד עם מרפק טניס אלבו אנחנו משלבים מספר שיטות טיפוליים בהתאם לצורך הרפואי: ראשית המטפל עורך איבחון מכף רגל עד ראש בכדי למצוא את מקור הבעייה הגורמת לטניס אלבו ממקור מרוחק יותר כגון הכתף חוליות הצוואר הגב האגן המפרקים וכו'. חשוב לדעת שתופעת טניס אלבו לא תמיד נוצר מאליו אלה נגרמת כתוצאה של שינויים בשלד ובעצבים הגורמים לשינוי ולחץ על מרפק הזרוע. כפתרון לבעיות ההסתיידות והכאב בטניס אלבו אנחנו מציעים טיפול במכשיר גלי הלם אורתוספק (מתוצרת חברת מדיספק). מרפק טניס אלבו מטופל באמצעות שליחת גלי הלם אקוסטיים לאזור הבעייתי, שמרעידים את מקום ההסתיידות ומפוררים אותה, עד שהיא מתמוססת ונספגת בגוף עקב כך, מוגברת זרימת הדם לאזור והדלקת והכאבים נעלמים בתוך 5 טיפולים.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית