כאבים מתמשכים בברכיים לאחר פעילות ספינינג

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/12/2010 | 19:02 | מאת: איל

מר נחום ומר פינקביינר שלום וברכה שמי איל אני בן 32, ללא בעיות רפואיות אורטופדיות בעבר בברכיים. במשך חודש השתתפתי בפעילות ספינינג, פעמיים בשבוע. 45 דקות כל פעם. אימון אינטנסיבי.לאחר חודש התחלתי לסבול מכאבי ברכיים (בשתי הברכיים באופן שווה) מתמשכים לאורך היום. הלכתי לאורטופד בקופ"ח. הוא המליץ להפסיק את הפעילות לשבועיים לפחות. הפסקתי פעילות הספינינג. היום לאחר שבועיים אני עדיין סובל מכאבי ברכיים מתמשכים ואפילו כאבים קשים יותר, למרות שאיני הולך לספינינג. אני מאוד חושש שמא התופעה לא תחלוף. האם היא תחלוף? האם ניתן להתגבר על כך? האם אני יכול לעשות פעילויות כמו ריצה ושחייה למרות שכואב לי אחריהן מאוד? מה כדאי לעשות כעת על מנת לשפר את מצבי?

שלום אייל, רצוי לא לעשות ספורט שוחק סחוסים כגון ריצה ספינינג קפיצות במידה ויש כאבים לאחר מאמץ. רצוי להבדק על מנת לדעת את סיבת הכאב. רצוי לבצע ספורט המחזק גידים את ושרירים עד שתדע את הסיבה לכאב. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית