כאבי ברכיים מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

25/11/2010 | 02:01 | מאת: נאור

שלום לך עשיתי מיפוי עצמות ב25.7 בגלל כאבי ברכיים שנמשכים יותר מחצי שנה אני בן 20 ושיחקתי כדורגל קרוב ל10 שנים בצורה מקצועית הפסקתי לשחק בגלל פציעות חוזרות בקרסול ובברך. התוצאות של המיפוי ספקט מכוון לברכיים: קליטה מוגברת קלה בכתפיים ובברכיים,עם הדגשת קליטה בטיביאל טובורוסיטי דו צדדית. הממצאים מתאימים לתגובת מאמץ לא ניתן לשלול אנטזופטיה בברכיים. הכאבים נמשכים לי בשתי הברכיים כל פעם ברך אחרת. יש לי את ארתרוסקופיה ב16.12 בברך ימין מה עושים לי בבדיקה הזאת ומה לדעתך המיפוי אומר?

נאור שלום, ארתרוסקופיה זאת לא בדיקה מדובר בניתוח. אני ממליץ להתייעץ עם הרופא המנתח. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית