דלקת בגיד הפיקה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

31/10/2010 | 16:08 | מאת: מייקל

אני בן 21 ומשחק כדורסל מקצועי. אני סובל תקופה ארוכה, כשנה, מכאבים באזור גיד הפיקה. לאחר בירור רחב אצל אורתופדים שונים התברר שמדובר בדלקת בגיד הפיקה. הכאבים מופיעים במיוחד בזמן מאמץ אולם גם בזמן מנוחה. עברתי טיפולים אצל פיזיותרפיסט, וכן נטלתי כדורים אנטי דלקתיים אך המצב לא משתנה והכאבים עדיין חזקים. האורתופד שלל אפשרות של מחלת אוסגוד-שלטר. האם יש צורך לעשות בירור נוסף? מדוע הכאבים לא חולפים גם לאחר מנוחה ארוכה? תודה מראש

שלום מייקל. קשה לדעת את הסיבה האמיתית לכאב ללא בדיקה מקצועית. ממליץ לפנות לחוות דעת נוספת. אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית